De klad zit erin
Ik krijg klachten dat recensies hier niet meer worden ververst. Dat klopt. Uit eten gaan is gewoon schandalig duur geworden. Voor een derde van de investering blijf je lekker thuis en kook je een koningsmaal met fijne roerbakmixjes en andere a la minute ingredienten.
Gisteravond met zijn zessen bij van der Werff, borrel drinken, toch maar even wat eten dan. Eigenlijk tegen beter weten in want al vaker ontevreden daar vertrokken. Herkansing, OK. Ooit was het eten er echt goed namelijk.
Voorgerechten als salades (carpaccio e.d.) kun je nog wel nemen, daar kan niet veel mis aan. Maar de hoofdgerechten. Ik had een tournedos die op zich goed was, met het vlees was niks mis, maar dan op een smakeloze flauwe bospaddestoelensaus, met slappe groente, een soort komkommerratatouille.
Enkelen van mijn disgenoten hadden een pastagerecht, ik heb wat rond geprikt maar alles flauw en klef. Niet lekker. Verse pasta van de AH huistraiteur is beter. Rekening met 6 pers: Dik 180 euro. Zeer aan de prijs voor een eetcafe, het rumoer zit er gratis bij.
Het enige wat enthousiasme opriep was de brownie die bij het menu zat.
En de koffie is ook wel lekker. Voortaan houden we het maar weer op een borrel en een vlammetje bij van der Werff.
1 Comments:
Wat vond Van der Werff van deze kritiek?
Een reactie posten
<< Home